Kviz 3 Razred Informatika

Kviz 3 Razred Informatika. Ponavljanje gradiva iz informatike ii razred osnovne škole ks. U program su uvrštene narodne pripovetke sveti sava i seljak bez sreće, vetar i sunce i svijetu se ne može ugoditi.

Alfa Udzbenici Informatika
Alfa Udzbenici Informatika from i1.wp.com
Pripremili smo za vas igru s kartama i kockicama, kako bi djeca na zabavan način mogla trenirati brzo računanje iz glave (jednostavno zbrajanje i oduzimanje, tablicu množenja. Na kraju se zabavi s igrama u selu djeda božićnjaka. Servisi i postupci za objavu digitalnih sadržaja.

Pripremili smo za vas igru s kartama i kockicama, kako bi djeca na zabavan način mogla trenirati brzo računanje iz glave (jednostavno zbrajanje i oduzimanje, tablicu množenja.

Kviz za provjeru znanja o organizaciji podataka u računalu (paket za preuzimanje). Pavao u poslanici korinćanima govori: Pripremili smo za vas igru s kartama i kockicama, kako bi djeca na zabavan način mogla trenirati brzo računanje iz glave (jednostavno zbrajanje i oduzimanje, tablicu množenja. Ponuda racunarstvo i informatika za 3 razred je arhivirana.


0 Response to "Kviz 3 Razred Informatika"

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel