V Kvíze O Finančnej Gramotnosti Bol Chyták Ktorý Si Nevšimli Ani Tvorcovia Testu V Nbs

V Kvíze O Finančnej Gramotnosti Bol Chyták Ktorý Si Nevšimli Ani Tvorcovia Testu V Nbs. Po zverejnení otázok aj so správnymi odpoveďami sa najprv ozývali čitatelia, ktorí nedokázali úlohu správne vyriešiť. Po dvoch dňoch sa našiel riešiteľ, ktorý domyslel aj súvislosti, na ktoré v centrálnej banke zabudli.

Slovensko Dennik N
Slovensko Dennik N from img.projektn.sk
Otázka o výbere najvýnosnejšieho termínovaného vkladu patrila v teste na webe centrálnej banky medzi tri najťažšie. Po zverejnení otázok aj so správnymi odpoveďami sa najprv ozývali čitatelia, ktorí nedokázali úlohu správne vyriešiť. V kvíze o finančnej gramotnosti bol chyták, ktorý si nevšimli ani tvorcovia testu v nbs zdroj:

Investovanie a úvery rozhovory úvery 22.

Čo najviac sa venovať vlastnej finančnej gramotnosti, radí ľuďom v ére nízkych úrokov ekonóm andrej svorenčík. Keď sme ju minulý týždeň publikovali aj na našom webe, ozvalo sa viacero čitateľov, ktorí boli nespokojní sriešením, ktoré ponúkli ľudia znbs. Otázka o výbere najvýnosnejšieho termínovaného vkladu patrila v teste na webe centrálnej banky medzi tri najťažšie. Marca 2021 nedajte sa zlákať na „trejding a neverte plačkovej, že rýchlo zarobíte, varuje finančník valko.


0 Response to "V Kvíze O Finančnej Gramotnosti Bol Chyták Ktorý Si Nevšimli Ani Tvorcovia Testu V Nbs"

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel