Hustota Vody Vzorec

Hustota Vody Vzorec. Čím vyššiu hustotu má látka, tým väčšiu hmotnosť má v pomere k objemu. Hustota představuje hodnotu dané veličiny vztažené k jednotkovému objemu (bývá také označována jako objemová hustota), jednotkovému obsahu plochy (pak se hovoří o plošné hustotě) nebo jednotkové délce (pak se hovoří o lineární hustotě).hustota se také mění v závislosti na teplotě, tlaku a látkovém množství (viz stavová rovnice).

08 Hustota I Fyzika Zs 01 6 Rocnik 04 Latky Pamatovat Bu D Jako 1000kg M 3 Nebo Jako
08 Hustota I Fyzika Zs 01 6 Rocnik 04 Latky Pamatovat Bu D Jako 1000kg M 3 Nebo Jako from demo.pdfslide.net
M = 43 g v = 16 cm3 g/cm3 g/cm3 hustota látky, ze které je kostička vyrobena, je přibližně 2,7 g/cm3.kostička je pravděpodobně Hustota zlata je 19,3 gramov na kubický centimeter. Základní jednotkou hustoty je kg / m 3 (lepší zápis pro kg / m 3 je kg.

Jaký je tlak v hloubce 10 m pod hladinou vody?

Rozdíl skutečné a předpokládáné doby ohřevu Hustota sladké i slané vodě kalkulačka umožňuje vypočítat hustotu čerstvé nebo slané vody na různých úrovních salinity a teplot, definovaných ve stupních celsia, kelvin, fahrenheita. Pokud není uvedeno jinak je uváděna hustota kapalin při 20 °c. Kostička o hmotnosti 43 g má objem 16 cm3.jakou hustotu má látka, ze které je vyrobena.


0 Response to "Hustota Vody Vzorec"

Zverejnenie komentára

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel